IDIS toont uitgebreide mogelijkheden van kunstmatige intelligentie tijdens beurs FSS

IDIS toont uitgebreide mogelijkheden van kunstmatige intelligentie tijdens beurs FSS

IDIS toont tijdens het FireSafety & Security Event 2024 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de uitgebreide mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor beveiliging. Nieuw zijn ook een innovatief slim parkeersysteem en een 2MP videointercom.

De veelzijdige IDIS AI Solutions bieden een AI oplossing voor elke situatie met de Edge AI camera’s. Van losstaande camera’s tot de add-on systemen AI in the Box voor Retail of Business Intelligence en AI Server, een compleet systeem met video management software. Op de stand zijn ook de nieuwe IDIS Turret camera’s met AI technologie te zien.

Met de nieuwe 2MP videointercom DC-I6212WRX kunnen gebruikers live zien en horen wie er voor de deur staat en toegang verlenen op afstand. Het IDIS-intercomsysteem is volledig geïntegreerd met de video management software van IDIS.

Het Smart Parking Guidance Systeem van IDIS verhoogt de parkeerervaring en werkt naadloos samen met de IDIS Surveillance-oplossingen. De nieuwste IDIS LightMaster NIR technologie zorgt voor uitzonderlijk nachtzicht. De camera’s leggen beelden vast bij weinig licht met een ongekende helderheid.

De integratie van ISS en LINKFLOW Nexx360 wordt live gedemonstreerd op de beursvloer. Deze samenwerking tilt videobewaking naar een hoger niveau, door een geavanceerde 360-graden draagbare LINKFLOW camera te combineren met robuuste VMS-capaciteiten van IDIS.

IDIS is tijdens het FireSafety & Security Event op 10 en 11 april te vinden in hal 6 op standnummer J.25. Klik hier voor registratie om de beurs te bezoeken.