ADI Benelux verhuist in najaar naar nieuw hoofdkantoor in Breda

ADI Benelux verhuist in najaar naar nieuw hoofdkantoor in Breda

ADI Benelux verhuist dit najaar naar een nieuw hoofdkantoor in Breda. De distributeur heeft momenteel vijf kantoren in de Benelux: drie in België en twee in Nederland. Besloten is om vier van de vijf locaties te centraliseren in één Benelux hoofdkantoor te Breda.

Vanuit dit nieuwe hoofdkantoor wil het bedrijf klanten met het complete team vanuit één locatie, nog efficiënter, sneller en kwalitatief ondersteunen. De keuze is op Breda gevallen vanwege de centrale ligging in de Benelux. De kantoren in Zaventem, Aartselaar, Purmerend en Sliedrecht zullen gesloten worden. Het personeel verhuist zoveel mogelijk mee naar de nieuwe locatie in Breda. Daarnaast blijft het verkoopkantoor in Loppem (nabij Brugge) bestaan, van waaruit ook een deel van het team zal opereren. Het centrale Benelux magazijn bevindt zich al een aantal jaar in Oosterhout. De samenvoeging van de kantoren zal daarom volgens ADI geen vertraging of stilstand in leveringen veroorzaken.

Rond oktober zal de fysieke verhuizing naar het nieuwe kantoor plaatsvinden. Het moderne pand biedt een open werksfeer voor alle Nederlandse en Belgische medewerkers. De verhuizing wordt dusdanig ingericht dat er geen werkonderbreking zal zijn. ADI zal volledig bereikbaar blijven voor vragen en bestellingen, via de bestaande telefoonnummers en emailadressen.