Boon Edam opent vernieuwd extra bedrijfspand in Edam

Boon Edam opent vernieuwd extra bedrijfspand in Edam

Boon Edam heeft begin november een extra en compleet vernieuwd bedrijfspand in Edam in gebruik genomen. Het nieuwe pand biedt onderdak aan de Nederlandse verkooporganisatie en zorgt ervoor dat verdere groei van het bedrijf mogelijk is.

Er is gekozen voor een pand aan de Nijverheidstraat, waar voorheen Bose BV gevestigd was. Volgens het bedrijf een ideale locatie om alle Nederlandse ondernemingen van Boon Edam op loopafstand bij elkaar te houden in Edam. Het pand bestaat uit 1600 vierkante meter kantoorruimte, duizend vierkante meter productiehal/magazijn en biedt ruimte aan de 120 medewerkers van de Nederlandse verkooponderneming. Momenteel werken er ruim vierhonderd medewerkers bij de Boon Edam bedrijven in Edam. Deze houden zich onder andere bezig met de verkoop, productie en coating van de toegangsproducten. Tevens vindt vanuit Edam de internationale aansturing van distributeurs in meer dan vijftig landen en ruim twintig dochterondernemingen in Aziƫ, Europa en Amerika plaats.

Voordat de medewerkers van Boon Edam Nederland hun nieuwe huisvesting konden betrekken, is er grondig verbouwd. De gevel, het interieur en productiehal/magazijn zijn compleet gestript en getransformeerd in een moderne werkomgeving met hedendaagse elementen en technische innovaties. De uitstraling van het pand is afgestemd op de identiteit van Boon Edam. Aan de buitenzijde geeft de nieuwe gevelbeplating het gebouw een strakke en robuuste uitstraling.

Op 10 november werd het nieuwe Nederlandse verkoopkantoor officieel geopend voor de 120 medewerkers.