G4S neemt activiteiten Corian Security over

G4S neemt activiteiten Corian Security over

G4S neemt per 1 juni de activiteiten over van Corian Security, een bedrijf dat is gespecialiseerd in mobiele surveillance en alarmopvolging.

In de afgelopen jaren is het verzorgingsgebied van Corian Security uitgegroeid tot geheel regio West-Brabant en Zeeland (Tholen). Daarnaast zegt het bedrijf steeds vaker de vraag te hebben gekregen om buiten het vaste verzorgingsgebied dienstverlening aan te bieden. Om de (landelijke) dekking te verbeteren, de aanrijtijden scherp te houden en kwaliteitseisen te blijven waarborgen, werd in 2019 een samenwerking aangegaan met G4S.

Beide bedrijven hebben nu besloten de dienstverlening onder hetzelfde dak onder te brengen. De activiteiten van Corian Security worden daarom per 1 juni 2020 overgenomen door G4S. G4S neemt naast alle activiteiten ook de medewerkers van Corian Security over. Enkel het uniform en de auto zullen veranderen.

Eigenaar van Corian Security, Dylan Raats, zal in de nieuwe situatie komend half jaar als adviseur verbonden blijven aan de activiteiten en zorgdragen voor een goede overgang.