Milestone Systems boekt record verkoop in 2016

Milestone Systems boekt record verkoop in 2016

Milestone Systems, fabrikant van open platform video management software (VMS), heeft in 2016 een groei gerealiseerd van 18 procent ten opzichte van 2015.

Milestone Systems meldt een omzet van 108 miljoen euro in 2016. De netto-omzet bedroeg 95 miljoen euro, een toename van 18 procent in vergelijking met 2015. Het bedrijfsresultaat vóór afschrijvingen en aflossingen (EBITDA) kwam uit op 16 miljoen euro en het netto-inkomen op 5,6 miljoen euro.

Dankzij de groei met 18 procent ten opzichte van 2015 heeft Milestone Systems beter gepresteerd dan de gemiddelde marktgroei op het gebied van systemen voor videobewaking, die naar verwachting uitkomt op 6 procent voor 2016.

“De groei komt voort uit onze sterke community met partners en klanten, onze open platform technologie en investeringen in innovatie en nieuwe technologie. We streven ernaar deze aanpak te continueren met onze community en blijven de komende jaren investeren in innovatie”, aldus Lars Thinggaard, President en CEO van Milestone Systems.

Milestone Systems heeft in 2016 verschillende nieuwe initiatieven gepresenteerd in samenwerking met partners, waaronder Intel en Siemens en eindgebruikers als de Hyatt hotelketen en metro van Stockholm.