SALTO Systems demonstreert sleutelloze ervaring op vakbeurs Zorg&ICT

SALTO Systems demonstreert sleutelloze ervaring op vakbeurs Zorg&ICT

Bij SALTO Systems kunnen bezoekers van de vakbeurs Zorg&ICT van 9 tot en met 11 april in de Jaarbeurs Utrecht de ultieme sleutelloze ervaring ontdekken. Gedemonstreerd wordt hoe slimme toegang en beheer zijn te verbinden met een combinatie van easy-access, digitale sleutels, ID-beheer en slimme slotoplossingen.

Draadloze technologie biedt een eenvoudige installatie, weinig onderhoud, maximale flexibiliteit en schaalbaarheid om deurtoegang op locatie, in de cloud en in elke tussenfase te verbinden.

Dankzij de verbeterde beveiliging, met meer automatisering en procesoptimalisatie is het beheer van faciliteiten 24/7 veilig. Beheerders kunnen de toegang tot deuren, gebruikers en sleutels controleren met een geïntegreerd systeem dat hen de controle geeft over wie toegang heeft tot de verschillende gebieden van het bedrijf.

De toegangscontrole systemen van SALTO worden wereldwijd gebruikt in een eindeloze reeks uitdagende en unieke toepassingen en faciliteiten. Ze zijn ontwikkeld voor projecten in verschillende markten dankzij de schaalbaarheid van het systeem. Kleinere projecten kunnen worden geïmplementeerd en indien nodig eenvoudig worden uitgebreid naar grotere, zelfs transnationale oplossingen.

SALTO Systems is tijdens Zorg&ICT te vinden op standnummer 07.E076.