Trigion Beveiliging breidt vakmanschap uit met DHM structuur

Trigion Beveiliging breidt vakmanschap uit met DHM structuur

In september vorig jaar werd door Trigion opdracht gegeven aan het DHM Security Instituut om te starten met vijf incompany post hbo Registeropleidingen genaamd DHM Security Management. Met een aanvankelijk asynchrone start werd de positionering van de DHM opleiding in Corporate Security Nederland bij een ieder duidelijk; ook werd daardoor het Stelsel Bewaken en Beveiligen een begrip binnen Trigion.

DHM Security Management, ook bekend onder de naam De Haagse Methodiek, biedt de mogelijkheid om vanuit eenzelfde methodiek security problemen aan te pakken en op te lossen om zo het creƫren van veiligheid bij klanten en toekomstige klanten te realiseren.

De Haagse Methodiek is een hbo-opleiding en leert de cursisten hoe zij op een gestructureerde wijze in brede zin een basisscan kunnen maken bij klanten. Dit heeft een eerste bijdrage om tot integrale veiligheid te komen.

In september 2016 zijn de opleidingen bij Trigion gestart. Bijna alle examinandi zijn inmiddels geslaagd en hebben derhalve het diploma post hbo Registeropleiding DHM Security Management ontvangen.

Trigion zal de post hbo Registeropleidingen DHM Security Management blijven inzetten. Klantmanagers of klantdirecteuren kunnen zich zelfstandig inschrijven, nadat zij een jaar werkzaam zijn binnen Trigion.