Security-categorie: Kleding

HaVeP_SafetyLR

Trendy veiligheidskleding HaVeP

HaVeP Workwear/Protective heeft tijdens de vakbeurs A+A in Düsseldorf een nieuwe collectie veiligheidskleding gepresenteerd. De HaVeP 5safety Image veiligheidskleding heeft een vlotte uitstraling die beschermt tegen vijf veel voorkomende risico’s op de werkvloer: bescherming tegen elektrostatische oplading, hitte, spat chemicaliën en lasspatten, thermische gevaren van elektrische vlamboog.

Lees meer ▶
Van Puijenbroek Textiel_koninklijk

Van Puijenbroek Textiel is voortaan ‘Koninklijk’

Van Puijenbroek Textiel mag zich voortaan ‘Koninklijke Van Puijenbroek Textiel’ noemen. Commissaris van de Koning van Noord-Brabant, Wim van de Donk, heeft het predicaat tijdens de viering van het 150-jarig jubileum namens Koning Willem Alexander uitgereikt. “Dit is de kroon op ons 150-jarig bestaan”, aldus directielid Rob Kwaspen. “Wij zijn heel trots op de toekenning van het predicaat en verwachten dat het ons zal helpen om onze kwaliteit te onderstrepen.”

Lees meer ▶

Multifunctioneel beschermingsvest EnGarde

Het EnGarde DeLuxe vest is nu ook beschikbaar met NIJ level II kogelwerende- en KR1 steekwerende panelen.

Lees meer ▶

Overname Safety Products Europe door Wiltec

Wiltec heeft de activiteiten van Safety Products Europe te Bladel overgenomen. Deze overname past binnen de strategie van Wiltec om het specialisme op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Beroepskleding verder uit te bouwen.

Lees meer ▶

Nieuw vederlicht kogelwerend vest

Het EnGarde DeLuxe Undergarment Vest is vanaf april ook verkrijgbaar met de ENGARDEII-ULTRALIGHT panelen. De flinterdunne kogelwerende panelen wegen bij elkaar slechts 1,2 kilogram en zijn gemaakt van de nieuwste Honeywell Spectra Shield II materialen.

Lees meer ▶