Security-categorie: Bescherming

Smartsd_Tracker

Persoonlijke tracker met controle voor social distancing

De GH5200 van Teltonika is een autonome, persoonlijke tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit. De tracker kan ook ingezet worden voor het bewaken van de 1,5 meter social distancing voor covid-19.

Lees meer ▶
Wiltec_2

Wiltec komt met pakketten om veilig te kunnen werken in 1,5 meter-economie

Het Udense bedrijf Wiltec, specialist op het gebied van veilig, comfortabel en efficiënt werken, heeft een full service concept ontwikkeld om bedrijven, zorginstellingen en winkels te helpen om zich toekomstbestendig te maken voor de 1,5-meter-economie.

Lees meer ▶
PolyDefensor

PSI pro security spuitbus legaal alternatief voor pepperspray

Met de PSI pro security spray heeft Poly Defensor een legaal alternatief voor pepperspray op de markt gebracht, waarmee mensen zich overal in de wereld kunnen verdedigen tegen belagers.

Lees meer ▶
G4S_Brandweermetzaklamp

G4S start modulaire opleiding tot First Responder

Voor veel (petro)chemische bedrijven zonder aangewezen bedrijfsbrandweer zijn First Responders van groot belang. First Responders zijn opgeleide medewerkers binnen een organisatie die bij een calamiteit of medische hulpvraag als eerste kunnen reageren. Zij zorgen voor een verantwoorde invullen en kwaliteitsborging bij die bedrijven waarvoor een BHV-organisatie niet afdoende is, maar volgens de Wet Veiligheidsrisico’s geen verplichting is tot het hebben van een bedrijfsbrandweer.

Lees meer ▶
DeRaat_kibo_Aegean_air_2

Kibo kogelwerende veiligheidscabines bij De Raat Security Products

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met de Griekse fabrikant van kogelwerende veiligheidscabines KIBO. De Raat zal verkoop en distributie voor KIBO in de gehele Benelux gaan verzorgen.

Lees meer ▶
Brady_211013

Nieuwe hangsloten Brady voor lockout/tagout

Brady Corporation, een wereldwijde fabrikant en aanbieder van veiligheidsidentificatieoplossingen, voegt drie nieuwe hangsloten toe aan haar uitgebreide assortiment van speciale lockout/tagout vergrendelingen. Nieuw zijn compacte aluminium hangsloten, veiligheidshangsloten met lange behuizing en versterkte hangsloten.

Lees meer ▶
G4S_BHVapp

G4S presenteert app voor BHV

Een bedrijfshulpverlener kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Daarom is een goede opleiding net zo belangrijk als het volgen van herhalingscursussen. G4S presenteert een app die het functioneren van BHV-ers verder verbetert.

Lees meer ▶

International Security Agency behaalt twee keurmerken

ISA Security heeft op 1 december de Keurmerken Particulier Onderzoeksbureau en Evenementenbeveiliging overhandigd gekregen van de Nederlandse Veiligheidsbranche. De audits voor beide keurmerken leverden het predicaat ‘cum laude’ op.

Lees meer ▶

Multifunctioneel beschermingsvest EnGarde

Het EnGarde DeLuxe vest is nu ook beschikbaar met NIJ level II kogelwerende- en KR1 steekwerende panelen.

Lees meer ▶

Nightstick-handlampen

Safety-Lux Nederland introduceert de professionele lijn Nightstick-handlampen van de Amerikaanse fabrikant Bayco op de Nederlandse markt. De handlampen bieden een combinatie van spot- en flood-licht. De gebruiker beschikt daarmee over een felle, verblindende bundel en breed werklicht in één lamp.

Lees meer ▶