Security-categorie: Camera’s

Synology_NVR DVA3219

Synology introduceert Deep Learning NVR DVA3219 voor AI-videoanalyse op locatie

Synology heeft de Deep Learning NVR DVA3219 gepresenteerd, een surveillance-oplossing op locatie die betrouwbare videodetectieresultaten op basis van deep learning-technologie levert. De DVA3219 wordt geleverd met een ingebouwde NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GPU voor vier realtime taken voor videoanalyse en maximaal 32 gelijktijdige videofeeds.

Lees meer ▶
Hanwha_Wisenet QND-6011

Compacte domecamera’s van Wisenet voor detailhandel

De nieuwe compacte 2 en 5 megapixel Wisenet Q mini-domecamera’s van Hanwha Techwin, met een diameter van slechts 99 millimeter, zijn uitgerust met functies die ervoor zorgen dat eindgebruikers maximaal voordeel halen uit hun videobewakingsoplossingen.

Lees meer ▶
Fujinon_SX800_500

Fujinon SX800 cameramodule voor videobewaking over grote afstanden

De nieuwe cameramodule Fujinon SX800 van Fujifilm is ontwikkeld voor cameratoezicht over grotere afstanden. Het systeem beschikt over een full HD-camera en een 40x zoomlens van Fujinon die zijn volledig zijn geïntegreerd binnen een systeem.

Lees meer ▶
PG_dark1

Agenda: PG Security Systems event over cameratoezicht in het donker

PG Security Systems organiseert op 23 oktober in Ridderkerk het ‘See in the Dark’ event waarop beveiligingsinstallateurs kunnen ontdekken wat er in het donker te zien is. In het donker zijn risico’s groter en is de vraag om veiligheid groter. In de showroom van PG Security Systems wordt een donkere wereld gecreëerd en zijn bijzondere oplossingen te zien.

Lees meer ▶
Dahua_mini PTPTZ seires

Nieuwe serie mini PT/PTZ-camera’s van Dahua Technology

Dahua Technology heeft een nieuwe serie mini PT/PTZ-camera’s ontwikkeld die bestaat uit compacte modellen IP-camera’s met ieder een verschillend pan en tilt bereik. De mini PT/PTZ-camera’s bieden een kosteneffectieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen zoals in winkels, hotels, casino’s en supermarkten en bij ingangen van gebouwen.

Lees meer ▶
Milestone_platinumpartner

Milestone Platinum Technology Partner status voor Hanwha Techwin

Milestone Systems heeft aan Hanwha Techwin de status van Platinum Technology Partner toegekend. In het Technology Partner Program werkt Milestone nauw samen met een groot aantal toonaangevende fabrikanten van onder meer bewakingscamera’s. Het programma moet ertoe leiden dat eindgebruikers hun videobewakingssystemen zo optimaal mogelijk benutten.

Lees meer ▶
Dahua_SecEssen_AI

Agenda: Dahua Solution Day over wet- en regelgeving rondom cameratoezicht en AI

Er is veel mogelijk met slimme camera’s die beschikken over kunstmatige intelligentie, maar wat mag wel en wat niet? Dahua Technology organiseert op woensdag 2 oktober in Tilburg de Dahua Solution Day over wet- en regelgeving rondom cameratoezicht en kunstmatige intelligentie. Twee vakkundige gastsprekers gaan dieper in op het onderwerp. Tijdens de dag worden tevens nieuwe producten gepresenteerd.

Lees meer ▶
Osec_Hikvision_ColorVu_502

Hikvision ColorVu IP-camera’s bij Osec

Osec heeft diverse EasyIP 4.0 ColorVu camera’s van Hikvision toegevoegd aan het assortiment. Deze camera’s geven 24 uur per dag een optimaal kleurenbeeld dankzij de speciale door Hikvision ontwikkelde ColorVu-technologie.

Lees meer ▶
Axis_p5655e

Nieuwe kostenefficiënte en hoogwaardige PTZ-camera van Axis

Axis Communications heeft de AXIS P5655-E PTZ Network Camera gepresenteerd, een kostenefficiënte, hoogwaardige PTZ-camera voor veelzijdige bewakingstoepassingen. De camera is uitgerust met de nieuwe generatie ARTPEC-chipset, wat resulteert in een hogere beeldkwaliteit, verbeterde beveiligingsfuncties, uitgebreide mogelijkheden voor analytics en een aanzienlijk efficiëntere videocompressie.

Lees meer ▶
VIVOTEK_fisheye_Smart360VCA

Nieuwe H.265 fisheye camera’s Vivotek met Smart 360 VCA Deep Learning-technologie

Vivotek heeft twee nieuwe H.265 Deep Learning fisheye camera’s gepresenteerd, de FE9191 en FE9391-EV. Beide dag en nacht 12-megapixel camera’s leveren 360 graden panoramische overzichtsbeelden zonder blinde vlekken en beschikken over de door Vivotek ontwikkelde Smart 360 VCA Deep Learning technologie.

Lees meer ▶