Security-categorie: Camera’s

Aritech_TruvisionPserie

Nieuwe TruVision P-serie IP-camera’s met auto iris lens

Tot nu toe bestond het merendeel van de TruVision camera’s uit modellen met een vaste iris. Met de komst van de nieuwe TruVision TVGP-P01 camerareeks is elk model uitgerust met een auto iris lens. Het zicht wordt automatisch aangepast bij verschillende lichtomstandigheden voor de hoogste beeldkwaliteit.

Lees meer ▶
Dahua_midnightcol

Discrete videobewaking met zwarte PTZ-camera’s van Dahua

Dahua heeft zwarte versies van de SD5 en SD4 PTZ-camera’s uitgebracht. De onopvallende kleur camoufleert actieve videobewaking in een gebied. De camera’s zijn geïntegreerd met de nieuwste technologieën zoals Auto-tracking 3.0 en Smart Motion Detection 4.0.

Lees meer ▶
Axis_P3737-PLE

Drie nieuwe multidirectionele camera’s met Deep Learning van Axis

Axis Communications heeft drie panoramische camera’s ontwikkeld die vier streams tot 4K per kanaal bieden voor uitstekende overzichten en gedetailleerde dekking. De camera’s zijn ideaal voor de bewaking van een groot gebied en beschikken over dag/nacht-functionaliteit en 360 graden infraroodverlichting.

Lees meer ▶
Axis_Q18

Axis introduceert Q18-serie intelligente bulletcamera’s

De nieuwe Q18-serie bulletcamera’s van Axis Communications bestaat uit twee krachtige camera’s die een beeldkwaliteit tot 4 MP leveren bij 90 fps en 32x optische zoom voor details op elke afstand. De camera’s bieden analytics op basis van Deep Learning.

Lees meer ▶
IDIS_ebook1

IDIS publiceert e-Book over videotechnologie in winkels

IDIS heeft een gratis e-Book gepubliceerd met tips voor het ontwerpen, installeren en gebruiken van videotechnologie in winkels om de winst te vergroten door verliespreventie te verbeteren.

Lees meer ▶
Hanwha_XNF-9013RV_feature

Hanwha Vision door CVE-programma erkend als CVE Numbering Authority

Hanwha Vision is door het Common Vulnerabilities and Exposures (CVE)-programma geautoriseerd als CVE Numbering Authority (CNA). Dit betekent dat de fabrikant voortaan zogenoemde CVE Records mag publiceren met omschrijvingen van bekende kwetsbaarheden.

Lees meer ▶
Aritech_tvfc-m01-0401

Nieuwe TruVision M-serie IP-camera’s van Aritech voor 24/7 full color video

De nieuwe TruVision M-serie IP-camera’s van Aritech leveren dag en nacht full color video, waardoor mensen en objecten in het gezichtsveld duidelijker en nauwkeuriger kunnen worden geïdentificeerd.

Lees meer ▶
IDIS_smartparking

IDIS introduceert Smart Parking Guide in Europa

Na een uitgebreide periode van veldtesten op de Koreaanse markt, introduceert IDIS zijn innovatieve parkeeroplossing in Europa. De Smart Parking Guide werkt naadloos samen met de videobewakingssystemen van IDIS.

Lees meer ▶
Axis_Body-Worn-Live

Axis introduceert livestream voor bodycams voor betere bescherming hulpverleners en handhavers

Om geweld tegen hulpverleners tegen te gaan, introduceert Axis Communications AXIS Body Worn Live, een livestream functionaliteit voor Axis bodycams. De functie zorgt voor extra versterking bij incidenten en maakt het mogelijk incidenten direct en realtime te analyseren.

Lees meer ▶
Axis_p5676le

Hoogwaardige PTZ-camera Axis met IR voor overzichten en details

Axis Communications heeft een kostenefficiënte PTZ-camera geïntroduceerd met een beeldkwaliteit van 4 MP en 30x optische zoom. Met zijn superieure lichtgevoeligheid levert hij uitstekende overzichten en details in alle lichtomstandigheden.

Lees meer ▶
Axis_m3905r

Robuuste en compacte onboard-camera’s Axis voor bewaking in openbaar vervoer

Axis Communications heeft twee domecamera’s ontwikkeld voor bewaking in het openbaar vervoer. Deze robuuste camera’s zijn bestand tegen schokken en trillingen en garanderen hoge prestaties bij uiteenlopende lichtomstandigheden.

Lees meer ▶
Axis_p1468xle

Axis ontwikkelt explosieveilige camera voor gevaarlijke locaties

Axis Communications heeft de eerste explosieveilige camera ter wereld ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor gevaarlijke locaties van Zone en Divisie 2. Deze robuuste, explosieveilige camera is gecertificeerd voor Zone 2, 22 en Klasse I/II/III Divisie 2 volgens internationale normen (ATEX, IECEx, cULus).

Lees meer ▶
Synology_TC500

Nieuwe AI-camera’s BC500 en TC500 van Synology

De nieuwe BC500 en TC500 weersbestendige bullet- en turret-camera’s van Synology beschikken over geavanceerde functies op basis van kunstmatige intelligentie, leveren een hoge beeldkwaliteit en zijn naadloos te integreren met het video management systeem Surveillance Station.

Lees meer ▶
Axis_q3628ve

Geavanceerde, op afstand afstelbare domes Axis met ondersteuning voor geavanceerde analytics

Axis Communications heeft twee domecamera’s ontwikkeld die een kostenefficiënte installatie en ondersteuning voor geavanceerde analytics op basis van Deep Learning bieden. Ze beschikken over pan/tilt/roll/zoom (PTRZ)-functionaliteit op afstand waardoor het camerabeeld snel en eenvoudig via het netwerk kan worden aangepast.

Lees meer ▶
Dahua_IPC-HF71242F-Z-X_1

Dahua presenteert Wizmind X-cameraserie met geavanceerde videoanalyse

De camera’s uit de Wizmind X-serie van Dahua Technology zijn uitgerust met een superkrachtig chipplatform en maken gebruik van de geavanceerde technologie voor videoanalyse van de fabrikant.

Lees meer ▶