Security-categorie: Camera’s

IDIS_ebook1

IDIS publiceert e-Book over videotechnologie in winkels

IDIS heeft een gratis e-Book gepubliceerd met tips voor het ontwerpen, installeren en gebruiken van videotechnologie in winkels om de winst te vergroten door verliespreventie te verbeteren.

Lees meer ▶
Hanwha_XNF-9013RV_feature

Hanwha Vision door CVE-programma erkend als CVE Numbering Authority

Hanwha Vision is door het Common Vulnerabilities and Exposures (CVE)-programma geautoriseerd als CVE Numbering Authority (CNA). Dit betekent dat de fabrikant voortaan zogenoemde CVE Records mag publiceren met omschrijvingen van bekende kwetsbaarheden.

Lees meer ▶
Aritech_tvfc-m01-0401

Nieuwe TruVision M-serie IP-camera’s van Aritech voor 24/7 full color video

De nieuwe TruVision M-serie IP-camera’s van Aritech leveren dag en nacht full color video, waardoor mensen en objecten in het gezichtsveld duidelijker en nauwkeuriger kunnen worden geïdentificeerd.

Lees meer ▶
IDIS_smartparking

IDIS introduceert Smart Parking Guide in Europa

Na een uitgebreide periode van veldtesten op de Koreaanse markt, introduceert IDIS zijn innovatieve parkeeroplossing in Europa. De Smart Parking Guide werkt naadloos samen met de videobewakingssystemen van IDIS.

Lees meer ▶
Axis_Body-Worn-Live

Axis introduceert livestream voor bodycams voor betere bescherming hulpverleners en handhavers

Om geweld tegen hulpverleners tegen te gaan, introduceert Axis Communications AXIS Body Worn Live, een livestream functionaliteit voor Axis bodycams. De functie zorgt voor extra versterking bij incidenten en maakt het mogelijk incidenten direct en realtime te analyseren.

Lees meer ▶
Axis_p5676le

Hoogwaardige PTZ-camera Axis met IR voor overzichten en details

Axis Communications heeft een kostenefficiënte PTZ-camera geïntroduceerd met een beeldkwaliteit van 4 MP en 30x optische zoom. Met zijn superieure lichtgevoeligheid levert hij uitstekende overzichten en details in alle lichtomstandigheden.

Lees meer ▶
Axis_m3905r

Robuuste en compacte onboard-camera’s Axis voor bewaking in openbaar vervoer

Axis Communications heeft twee domecamera’s ontwikkeld voor bewaking in het openbaar vervoer. Deze robuuste camera’s zijn bestand tegen schokken en trillingen en garanderen hoge prestaties bij uiteenlopende lichtomstandigheden.

Lees meer ▶
Axis_p1468xle

Axis ontwikkelt explosieveilige camera voor gevaarlijke locaties

Axis Communications heeft de eerste explosieveilige camera ter wereld ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor gevaarlijke locaties van Zone en Divisie 2. Deze robuuste, explosieveilige camera is gecertificeerd voor Zone 2, 22 en Klasse I/II/III Divisie 2 volgens internationale normen (ATEX, IECEx, cULus).

Lees meer ▶
Synology_TC500

Nieuwe AI-camera’s BC500 en TC500 van Synology

De nieuwe BC500 en TC500 weersbestendige bullet- en turret-camera’s van Synology beschikken over geavanceerde functies op basis van kunstmatige intelligentie, leveren een hoge beeldkwaliteit en zijn naadloos te integreren met het video management systeem Surveillance Station.

Lees meer ▶
Axis_q3628ve

Geavanceerde, op afstand afstelbare domes Axis met ondersteuning voor geavanceerde analytics

Axis Communications heeft twee domecamera’s ontwikkeld die een kostenefficiënte installatie en ondersteuning voor geavanceerde analytics op basis van Deep Learning bieden. Ze beschikken over pan/tilt/roll/zoom (PTRZ)-functionaliteit op afstand waardoor het camerabeeld snel en eenvoudig via het netwerk kan worden aangepast.

Lees meer ▶
Dahua_IPC-HF71242F-Z-X_1

Dahua presenteert Wizmind X-cameraserie met geavanceerde videoanalyse

De camera’s uit de Wizmind X-serie van Dahua Technology zijn uitgerust met een superkrachtig chipplatform en maken gebruik van de geavanceerde technologie voor videoanalyse van de fabrikant.

Lees meer ▶
PG_Honeywell-35serie

PG Security Systems breidt assortiment uit met videobewaking van Honeywell

PG Security Systems is voortaan ook officieel distributeur van de CCTV toepassingen van Honeywell naast inbraak- en toegangsoplossingen. Tot het assortiment behoort de 35-serie met dome-, bullet en PTZ-camera’s, recorders en accessoires.

Lees meer ▶
Axis_m4327-28p

Compacte camera’s Axis voor hoogwaardige bewaking met geavanceerde analytics

Axis Communications heeft twee nieuwe ultracompacte panoramische camera’s gepresenteerd die zijn ontworpen voor hoogwaardige bewaking binnen. Deze camera’s zijn gebouwd op ARTPEC-8 en combineren uitstekende videoprestaties met veelzijdige mogelijkheden voor op Deep Learning gebaseerde analytics on the edge.

Lees meer ▶
Axis_fserie

Modulaire camera’s Axis maken discrete installatie met grote flexibiliteit mogelijk

Axis Communications heeft een nieuwe generatie modulaire camera’s ontwikkeld, waaronder twee robuuste main-units, twee UL-erkende barebone main-units en vijf extra stevige sensoren. De AXIS F-serie van de nieuwste generatie staat garant voor discrete bewaking met een eenvoudige integratie.

Lees meer ▶
IDIS_VVV

Nieuw camerasysteem IDIS voor stadion De Koel van VVV Venlo

Het Covebo Stadion De Koel van VVV is voorzien van een nieuw camerasysteem van IDIS. Het stadion is al vijftig jaar de thuisbasis van de voetbalclub uit Venlo, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Lees meer ▶