SALTO vernieuwt ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen

SALTO vernieuwt ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen

SALTO Systems heeft onlangs de ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen vernieuwd. SALTO is vastbesloten het voortouw te blijven nemen bij de implementatie van kwaliteitsmanagement en verbeteringen op het gebied van milieu-efficiƫntie.

Het bereiken van deze certificeringen heeft invloed op vele vlakken, waaronder sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheid – in het bijzonder met betrekking tot de wereldwijde duurzaamheid en het milieu waarin we actief zijn. Deze verantwoordelijkheid gaat verder dan de bedrijfsdoelstellingen en SALTO wil zich consequent blijven inzetten om deze duurzaamheid te verbeteren.

Twee belangrijke punten binnen deze onderwerpen zijn ‘s werelds meest erkende kwaliteitssysteem normen, ISO 9001 en ISO 14001, en daarom heeft SALTO haar verplichting aan beide normen vernieuwd.

In de productiefaciliteiten in het Spaanse Oiartzun is naleving van de regelgeving essentieel voor het opbouwen van vertrouwen met huidige en toekomstige klanten. Daarom houdt SALTO strikt aan alle relevante internationale productcertificeringen.

Om het hoogste niveau van ‘operational excellence’ te bereiken wordt gewerkt met het ISO 9001 Quality Management System. Op dezelfde manier worden op het gebied van het milieu een breed scala aan beleidslijnen bevorderd die de emissies reduceren, de uitstoot van koolstofvrij materiaal bevorderen en de mogelijkheden voor circulaire economie vergroten. De ISO 14001-certificering staat centraal in de bedrijfsvoering en het milieubeleid op deze gebieden.

De fabrikant gelooft dat het bieden van de beste intelligente toegangsoplossingen begint met de garantie dat bij elke stap – ontwerp, productie, levering en productlevenscyclus – rekening wordt gehouden met de kwaliteit van elk product en de gebruikte componenten.

Door te voldoen aan de ISO 9001- en ISO 14001-normen kan SALTO aantonen dat het zich inzet voor zowel de naleving van de wet- en regelgeving, terwijl het zich tegelijkertijd presenteert als een vooruitstrevend, milieubewust bedrijf.