Security-categorie: Safes

Nauta_accu

Nauta ontwikkelt opslagkast voor accu’s met automatisch blussysteem

Nauta heeft een brandveiligheidskast ontwikkeld om brand en ontploffingen die binnen of buiten de kast plaatsvinden tegen te houden. De opslagkast is onder meer toepasbaar voor veilige opslag van brandgevoelige lithium-ion accu’s.

Lees meer ▶
Nauta_Trident

Nauta officieel distributeur van Chubbsafes kluizen in de Benelux

Nauta is de officiële distributiepartner geworden voor Chubbsafes kluizen in de Benelux. Het assortiment bestaat uit 26 nieuwe kluizenseries, waaronder inbraak- en brandwerende kluizen, afstortkluizen en datakluizen.

Lees meer ▶
Nauta_Filex-CS

Nauta introduceert Filex CS privékluizen

De nieuwe inbraak- en brandwerende kluizen van Filex zijn specifiek ontwikkeld voor het veilig opbergen en beschermen van geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met een hoge emotionele of financiële waarde tegen diefstal en brand. De Filex CS kluizenserie is de allereerste gecertificeerde Filex kluizenserie.

Lees meer ▶
Nauta_Salvus Ancona

Veilige en gekoelde opslag medicijnen en opiaten met Salvus Ancona opiatenkluizen van Nauta

De Salvus Ancona opiatenkluizen van Nauta zijn ontwikkeld voor een veilige en gekoelde opslag van medicijnen en opiaten. Voor het opbergen van opiaten en medicijnen in apotheken, dierenartsenpraktijken, zorginstellingen, ziekenhuizen en verslavingsklinieken zijn verschillende eisen vastgelegd in de Opiumwet.

Lees meer ▶
Nauta_Sistec-EurosafeES-370

Nauta Security vernieuwt Sistec Eurosafe ES I serie

Nauta Security heeft de Sistec EM en Eurosafe ES I series samengevoegd tot één kluis, waarbij het beste van beide kluizen is behouden. De vernieuwde kluisserie gaat verder onder de naam Sistec Eurosafe ES I, maar zal de maatvoering van de Sistec EM blijven voeren.

Lees meer ▶
Nauta_Lithium_ion

Brand- en inbraakwerende kluis voor opbergen lithium-ion accu’s

E-bikes, smartphones, laptops, elektrische auto’s: al deze apparaten zijn voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Lithiumbatterijen kunnen snel oververhit raken met steekvlammen, het vrijkomen van giftige gassen en explosies tot gevolg. De Sistec Lithium-ion kluis van Nauta Security Storage biedt hiervoor een oplossing dankzij een automatisch blussysteem en Europese LFS30P norm (30 minuten brandwerend).

Lees meer ▶
Masterlock_kluis

Master Lock introduceert brand- en waterbestendige kluizen voor de zakelijke markt

Master Lock introduceert een nieuwe serie kluizen voor de zakelijke markt in de Benelux. Deze kluizen bieden niet alleen bescherming tegen diefstal, maar voorkomen ook het verlies van waardevolle documenten en opslagapparatuur bij brand of wateroverlast.

Lees meer ▶
DeRaat

Yongfa en De Raat tekenen samenwerkingsovereenkomst

Yongfa Intelligent Security Technology en De Raat Security Products hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Raat gaat opereren als distribuerend partner in Europa voor het gehele kluizenprogramma van Yongfa.

Lees meer ▶
NKM_keysafeLR

KeySafe mechanische sleutelkluis

De C600KS mechanische sleutelkluis is ontworpen na intensieve consultaties met eindgebruikers en experts uit de industrie en is gebaseerd op de in Groot-Brittannië bekende C500 sleutelkluis.

Lees meer ▶
Sistec-MT9plus554

Nieuwe Sistec MT+ kluis van Nauta Security

Nauta Security heeft de nieuwe Sistec MT+ kluis gepresenteerd als vervanger van de Sistec MT SKG. De Sistec MT+ kluizen zijn per direct leverbaar.

Lees meer ▶
MB Safety_pistoolkluis

Raamovereenkomst Nationale Politie en MB Safety

MB Safety heeft de aanbesteding van de Nationale Politie inzake specifieke opbergmiddelen gewonnen. Onder specifieke opbergmiddelen wordt onder andere verstaan: pistoolkluizen en kolommen, wapenkluizen, thuiskluizen en documentkluizen.

Lees meer ▶
Nauta_Certificaat_ontvangen

Nauta ontvangt certificaat voor eerste goedgekeurde autokluis

Nauta Security Storage heeft afgelopen maand het certificaat ontvangen voor de eerste in Nederland goedgekeurde autokluis. Het certificaat werd uitgereikt door KIWA SCM in aanwezigheid van de Landelijk Project Coördinator auto-inbraken, medewerkers van de Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit, politiemedewerkers en medewerkers van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit.

Lees meer ▶
MBsafety_counter

Habeco Deposit Counter MB Safety

MB Safety introduceert als exclusieve distributeur van Habeco Distributeur de Habeco Deposit Counter. Deze afstortkluis heeft een klasse 3 certificering en een ingebouwde bankbiljettenlezer. Hierdoor kunnen retailers eenvoudig, snel en accuraat bankbiljetten tellen, op echtheid controleren en veilig opslaan.

Lees meer ▶
Nauta_SentrySafe-SFW123GDF-USB

SentrySafe kluis met USB-aansluiting

De SentrySafe SWF123GDF is een brand-, inbraak- en waterbestendige kluis met USB-aansluiting. Gebruikers kunnen een externe harde schijf (2.5″) of andere digitale mediadragers veilig opbergen, terwijl zij tegelijkertijd via hun laptop of desktop toegang hebben tot hun opgeslagen bestanden en ook een back-up kunnen maken.

Lees meer ▶

Samenwerking Nauta Security en Nederlandse Security Alliantie

Nauta Security Storage en de Nederlandse Security Alliantie (NSA) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Nauta Security Storage is primair leverancier van opbergmiddelen, waar soms additionele dienstverlening bij past die de Nederlandse Security Alliantie kan bieden. Beide organisaties herkennen de overeenkomsten zoals decentrale organisatie, sterke aanwezigheid in de regio en ondersteuning vanuit een kleine centrale en wensen de krachten te bundelen omdat zij onderkennen dat de behoefte aan integrale oplossingen bij opdrachtgevers toeneemt.

Lees meer ▶