Security-categorie: Safes

Nauta_SalvusFermo

Nauta introduceert Salvus Fermo sleutelkluis en Fermo 7931

Nauta heeft het assortiment uitgebreid met de Salvus Fermo sleutelkluis en Salvus Fermo 7931 als vervangers van de Juwel kluizen. De Salvus Fermo sleutelkluis is ontwikkeld voor het overzichtelijk en veilig bewaren van sleutels. De compacte Salvus Fermo 7931 is ideaal voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen en/of enkele belangrijke sleutels.

Lees meer ▶
Nauta_LIPS0001_Alcazar_S2

Lips Brandkasten terug van weggeweest op Nederlandse markt

Na jaren van afwezigheid zijn er in Nederland weer brandkasten van het merk Lips verkrijgbaar. Nauta Security introduceert de nieuwe kluizenserie Lips Alcazar S2, een ECB-S gecertificeerde privékluis volgens EN 14450 S2.

Lees meer ▶
Nauta_CHUB0348-10-05-2022-6

Nieuwe Chubbsafes DuoForce G3 biedt bescherming tegen inbraak en brand

De nieuwe robuuste Chubbsafes DuoForce G3 van Nauta biedt een gecombineerde bescherming tegen inbraak (Grade III) en brand (60 minuten). De kluis is gecertificeerd door het ECB-S en voldoet daarmee aan de hoge Europese normen.

Lees meer ▶
Nauta_Horlogekluis

Maatwerk designkluizen voor het opbergen van horloges, sieraden en andere kostbaarheden

Naast reguliere kluizen biedt Nauta Security ook maatwerk designkluizen voor onder andere het opbergen van horloges, sieraden en andere kostbaarheden.

Lees meer ▶
Nauta_accu

Nauta ontwikkelt opslagkast voor accu’s met automatisch blussysteem

Nauta heeft een brandveiligheidskast ontwikkeld om brand en ontploffingen die binnen of buiten de kast plaatsvinden tegen te houden. De opslagkast is onder meer toepasbaar voor veilige opslag van brandgevoelige lithium-ion accu’s.

Lees meer ▶
Nauta_Trident

Nauta officieel distributeur van Chubbsafes kluizen in de Benelux

Nauta is de officiële distributiepartner geworden voor Chubbsafes kluizen in de Benelux. Het assortiment bestaat uit 26 nieuwe kluizenseries, waaronder inbraak- en brandwerende kluizen, afstortkluizen en datakluizen.

Lees meer ▶
Nauta_Filex-CS

Nauta introduceert Filex CS privékluizen

De nieuwe inbraak- en brandwerende kluizen van Filex zijn specifiek ontwikkeld voor het veilig opbergen en beschermen van geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met een hoge emotionele of financiële waarde tegen diefstal en brand. De Filex CS kluizenserie is de allereerste gecertificeerde Filex kluizenserie.

Lees meer ▶
Nauta_Salvus Ancona

Veilige en gekoelde opslag medicijnen en opiaten met Salvus Ancona opiatenkluizen van Nauta

De Salvus Ancona opiatenkluizen van Nauta zijn ontwikkeld voor een veilige en gekoelde opslag van medicijnen en opiaten. Voor het opbergen van opiaten en medicijnen in apotheken, dierenartsenpraktijken, zorginstellingen, ziekenhuizen en verslavingsklinieken zijn verschillende eisen vastgelegd in de Opiumwet.

Lees meer ▶
Nauta_Sistec-EurosafeES-370

Nauta Security vernieuwt Sistec Eurosafe ES I serie

Nauta Security heeft de Sistec EM en Eurosafe ES I series samengevoegd tot één kluis, waarbij het beste van beide kluizen is behouden. De vernieuwde kluisserie gaat verder onder de naam Sistec Eurosafe ES I, maar zal de maatvoering van de Sistec EM blijven voeren.

Lees meer ▶
Nauta_Lithium_ion

Brand- en inbraakwerende kluis voor opbergen lithium-ion accu’s

E-bikes, smartphones, laptops, elektrische auto’s: al deze apparaten zijn voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Lithiumbatterijen kunnen snel oververhit raken met steekvlammen, het vrijkomen van giftige gassen en explosies tot gevolg. De Sistec Lithium-ion kluis van Nauta Security Storage biedt hiervoor een oplossing dankzij een automatisch blussysteem en Europese LFS30P norm (30 minuten brandwerend).

Lees meer ▶
Masterlock_kluis

Master Lock introduceert brand- en waterbestendige kluizen voor de zakelijke markt

Master Lock introduceert een nieuwe serie kluizen voor de zakelijke markt in de Benelux. Deze kluizen bieden niet alleen bescherming tegen diefstal, maar voorkomen ook het verlies van waardevolle documenten en opslagapparatuur bij brand of wateroverlast.

Lees meer ▶
DeRaat

Yongfa en De Raat tekenen samenwerkingsovereenkomst

Yongfa Intelligent Security Technology en De Raat Security Products hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Raat gaat opereren als distribuerend partner in Europa voor het gehele kluizenprogramma van Yongfa.

Lees meer ▶
NKM_keysafeLR

KeySafe mechanische sleutelkluis

De C600KS mechanische sleutelkluis is ontworpen na intensieve consultaties met eindgebruikers en experts uit de industrie en is gebaseerd op de in Groot-Brittannië bekende C500 sleutelkluis.

Lees meer ▶
Sistec-MT9plus554

Nieuwe Sistec MT+ kluis van Nauta Security

Nauta Security heeft de nieuwe Sistec MT+ kluis gepresenteerd als vervanger van de Sistec MT SKG. De Sistec MT+ kluizen zijn per direct leverbaar.

Lees meer ▶
MB Safety_pistoolkluis

Raamovereenkomst Nationale Politie en MB Safety

MB Safety heeft de aanbesteding van de Nationale Politie inzake specifieke opbergmiddelen gewonnen. Onder specifieke opbergmiddelen wordt onder andere verstaan: pistoolkluizen en kolommen, wapenkluizen, thuiskluizen en documentkluizen.

Lees meer ▶