Security-categorie: Key Management

MW_KWF

Morse Watchmans introduceert Keywatcher Fleet

Morse Watchmans introduceert Keywatcher Fleet als uitbreiding op de bekende Keywatcher Touch en Assetwatcher systemen. Het nieuwe sleutelbeheersysteem is specifiek ontwikkeld voor het beheer van grotere wagenparken met bedrijfsauto’s, inclusief uitgifte en inname van autosleutels op meerdere locaties en uitgebreide rapportagemogelijkheden die inzicht bieden in het gebruik van bedrijfsvoertuigen.

Lees meer ▶
Nauta_Filex-KS-1-open

Nauta introduceert Filex KS sleutelkluizen

Na de introductie van de Filex SB opbergmiddelen heeft Nauta de Filex serie verder uitgebreid met een aantal solide sleutelkluizen. Dit assortiment vervangt de huidige Codebox sleutelkluizen, die nog leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
Nauta_Sistec

Nieuwe Sistec SK sleutelkluis bij Nauta Security Storage

Nauta Security Storage heeft het assortiment sleutelkluizen uitgebreid met de nieuwe SK Sleutelkluis van het eigen merk Sistec. De nieuwe sleutelkluis is voorzien van extra grote en in hoogte verstelbare sleutelhaken, waardoor hij uitermate geschikt is voor het opbergen van autosleutels en sleutelbossen.

Lees meer ▶
NKM_Traka_ASSA554

ASSA ABLOY neemt NoRisk KeyManagement over

ASSA ABLOY heeft het in lockers en sleutelkasten gespecialiseerde NoRisk KeyManagement overgenomen. Het Nederlandse bedrijf wordt onderdeel van de Traka-organisatie, een dochter van het Zweedse concern.

Lees meer ▶
MorseWatcmans_AssetWatcher

Morse Watchmans presenteert nieuw beheersysteem Assetwatcher

Nieuw bij Morse Watchmans is Assetwatcher, een beheersysteem dat gebruik maakt van RFID-technologie voor het volgen van producten die in lockers worden geplaatst of daar juist uit worden genomen. Assetwatcher is ontwikkeld voor gebruik in onder andere scholen, universiteiten, casino’s en ziekenhuizen.

Lees meer ▶
Capturetech_KeyConductor

CaptureTech helpt Mövenpick-hotel aan veilig en efficiënt sleutelbeheer

Mövenpick Amsterdam City Centre begint elke dag veilig met behulp van KeyConductor. Dit drukke hotel aan het IJ telt 408 kamers en is geliefd onder toeristen, zakenmensen en als congreslocatie. Voor veilig en efficiënt beheer van zo’n honderd sleutels voor de vele medewerkers, leveranciers en werklui, koos Mövenpick voor de KeyConductor en KeyCop van CaptureTech.

Lees meer ▶
ASSA ABLOY_Traka21LR

Intelligente sleutelkast Traka21 van ASSA ABLOY

ASSA ABLOY maakt sleutelbeheer voor kleine tot middelgrote organisaties eenvoudig en beheersbaar met de compacte sleutelkast Traka21. Dit stand-alone sleutelbeheersysteem met RFID-technologie traceert en beheert tot maximaal 21 sleutels of sleutelbossen. Traka21 is geschikt voor bedrijven die nu veel tijd kwijt zijn aan het handmatig uitgeven en registreren van sleutels.

Lees meer ▶
Morsewatchman_KeywatcherTouch

KeyWatcher Touch geautomatiseerd sleutelbeheersysteem

Het KeyWatcher Touch geautomatiseerd sleutelbeheersysteem heeft een nieuw design. De duidelijke sleutelopslag maakt het gemakkelijk om sleutels te pakken en het systeem biedt twee keer zoveel opslagcapaciteit, terwijl het weinig ruimte aan de muur gebruikt.

Lees meer ▶
MorseWatchmans_Tyco

Nieuwe certificatie Lenel voor sleutelbeheersystemen Morse Watchmans

Morse Watchmans heeft een vernieuwde fabriekscertificatie ontvangen van Lenel Systems International voor het koppelen van het KeyWatcher Touch Key Management System met v6.6 en v7.0 van het Lenel OnGuard toegangbeheersysteem.

Lees meer ▶
MorseWatchmans_Tyco

Integratie Morse Watchmans met C-Cure 9000 van Tyco Security Products

Het Keywatcher Touch sleutelbeheersysteem van Morse Watchmans is geintegreerd met het C-Cure 9000 security- en eventmanagement systeem van Software House, onderdeel van Tyco Security Products. Door de integratie kunnen beheerders hun beveiligingsproces beter stroomlijnen, door bijvoorbeeld eenvoudiger sleutels in hun gebouw te kunnen volgen.

Lees meer ▶
Nedap_lockers

Nedap introduceert Locker Unit Smart

Met de invoering van ‘flexibel werken’, ‘het nieuwe werken’ en ‘anders werken’ streven organisaties naar een verhoogde productiviteit tegen dezelfde of lagere kosten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het efficiënter gebruik maken van de beschikbare vierkante meters. Inspelend op deze trend heeft Nedap het elektronisch locker management systeem Locker Unit Smart ontwikkeld.

Lees meer ▶
Nedap_Locker Management

Locker Management geïntegreerd in Identity & Authorisation Applicatie van AEOS

Steeds meer organisaties werken met open werkplekken. Hierdoor wordt het veilig kunnen opbergen van eigendommen op deze werkplekken belangrijker. Met de release van AEOS 3.1.1 integreert Nedap het beheer van lockers binnen de Identity & Authorisation Applicatie van AEOS. Hiermee kunnen medewerkers, bezoekers en contractors hun toegangspas gebruiken om bijvoorbeeld lockers, archiefkasten, laptoplockers of postbussen te openen.

Lees meer ▶
Nedap_Gemeente Almere

Gemeente Almere kiest flexlockers voor ‘anders’ werken

Ter ondersteuning van ‘anders’ werken in haar organisatie heeft de Gemeente Almere gekozen voor flexibele lockers, die medewerkers van de gemeente met hun bestaande toegangspas kunnen bedienen.

Lees meer ▶
Ceteq_Kemas_texnet

Tex NET van KEMAS

Tex NET van KEMAS is een UHF-RFID-oplossing voor de uitgifte van textiel/bedrijfskleding. Het systeem levert een actueel overzicht van de voorraad en bestemming van het textiel naar de afdelingen.

Lees meer ▶