Eagle Eye Networks opent Datacenter in Qatar

Eagle Eye Networks opent Datacenter in Qatar

Het in cloud-videobewaking gespecialiseerde Eagle Eye Networks heeft een nieuw datacenter geopend in Doha (Qatar), om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten in de regio.

Eagle Eye Networks exploiteert een wereldwijd netwerk van datacenters die speciaal zijn gebouwd voor videobewaking, cyberbeveiliging en kunstmatige intelligentie (AI). De datacenters worden rechtstreeks beheerd door personeel van Eagle Eye om maximale veiligheid, prestaties en beschikbaarheid te bieden.

“Grote ondernemingen en klanten met meerdere locaties in de Upper Gulf Region kijken naar cloud-videosurveillance voor aanpasbare beveiligingssystemen met geavanceerde analyses en AI-mogelijkheden die zowel bedrijfsintelligentie als beveiliging bieden”, zegt Dean Drako, CEO van Eagle Eye Networks. “Het openen van een nieuw datacenter versterkt onze betrokkenheid bij deze markt waar we al een doorgewinterd verkoop- en technisch ondersteuningsteam hebben. We willen onze resellerpartners in staat stellen te slagen met lokale en wereldwijde middelen.”

“Eagle Eye Networks zal in deze belangrijke regio blijven investeren om aan de vraag te blijven voldoen en onze gewaardeerde resellers te ondersteunen. We verwachten elders in de Golfregio extra datacenters te openen”, zei hij.

Rishi Lodhia, Eagle Eye Networks Managing Director EMEA, zal met Eagle Eye Networks aanwezig zijn op de internationale vakbeurs Intersec van 16-18 januari in Dubai (stand S1-F30). “We zijn enthousiast om onze klanten te ontmoeten en te laten zien hoe onze producten voor cloud-videobewaking en onze nieuwste AI-technologie hen zal helpen hun bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd efficiënter te zijn.”