TKH Security vernieuwt website met specifieke oplossingen voor marktsegmenten

TKH Security vernieuwt website met specifieke oplossingen voor marktsegmenten

TKH Security heeft de site vernieuwd. De nieuwe website biedt een uitgebreid overzicht van specifieke oplossingen voor uiteenlopende marktsegmenten. Dit verbetert niet alleen de logische structuur van de site, maar verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers en de markten waarin ze actief zijn.

Op de nieuwe site van TKH Security is informatie te vinden over de marktsegmenten Zorg en Welzijn, waaronder ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en kinderopvang; Overheid, zoals de provinciale en gemeentelijke overheid, maar ook de Belastingdienst, douane, politie, gerechtsgebouwen en correctionele instellingen; Kantoren en detailhandel, waaronder kantoren, winkels, productielocaties en magazijnen; Parkeren, gericht op eigenaren en beheerders van allerlei soorten parkeervoorzieningen, zowel on-street als off-street; Telecom, Data & Energie, gericht op kwetsbare locaties zoals onbemande sites, datacenters en elektriciteitscentrales en Tunnel & Infrastructuur, het beveiligen van het wegennet inclusief bruggen, tunnels, dijken, luchthavens, spoorwegen en waterwegen.

Over alle marktsegmenten is relevante informatie te vinden voor (potentiƫle) klanten. De website is bovendien nu ook beschikbaar in het Nederlands.