VDG Security, Flexposure en Keyprocessor fuseren tot TKH Security

Drie bedrijven in veiligheidstechnologie – VDG Security, Flexposure en Keyprocessor – allen onderdeel van het beursgenoteerde TKH Group NV, fuseren per 1 juli 2019 en gaan verder onder de naam TKH Security B.V. Met deze fusie wordt de synergie tussen de bedrijven beter gestroomlijnd en kunnen combinaties van kerntechnologieën binnen de groep worden toegepast tot oplossingen in veiligheid en communicatie.

VDG Security is een aanbieder in flexibele systemen voor video-security. Flexposure is marktleider in software voor parkeercontrolekamers en gebouwenbeheer. Keyprocessor is een speler in oplossingen voor toegangscontrole en security & sitemanagement.

De drie ondernemingen werken reeds samen in geïntegreerde projecten. Hun kernactiviteiten zijn complementair en hun R&D-afdelingen delen een gezamenlijke visie op veiligheidstechnologie. Deze technologische voordelen en daaraan gerelateerde klantvoordelen hebben geleid tot dit fusieproces. De productmerken FlinQ, VDG Sense en iProtect van de bedrijven blijven actief in de markt.

Binnen de directie van TKH Security B.V., zal Timme Grijpink de rol vervullen van Managing Director. Gert van den Hoek wordt Director, met als aandachtsgebied geïntegreerde oplossingen en diensten. Timme Grijpink: “De drie bedrijfslocaties in Zoetermeer, Beesd en Amsterdam blijven voortbestaan, waarbij Amsterdam zal fungeren als hoofdkantoor. We zijn ervan overtuigd dat deze fusie ons een nog betere positie verschaft om de samenwerking met onze partners te optimaliseren en uit te breiden.”