Modern Security Management Systeem Keyprocessor voor nieuw ziekenhuis in Groningen

Modern Security Management Systeem Keyprocessor voor nieuw ziekenhuis in Groningen

In de Groningse gemeente Scheemda komt een nieuwe locatie van de Ommelander Ziekenhuis Groep, ter vervanging van de huidige locaties in Delfzijl en Winschoten. De nieuwbouw bestaat uit drie vleugels met een polikliniek, kantoren, klinieken en een gedeelte voor de operatiekamers en intensieve verpleging. Keyprocessor heeft samen met THK zusterbedrijf Cruxin en Harwig installatietechniek een moderne oplossing voor security management gerealiseerd.

Het nieuwe ziekenhuis heeft een duurzaam karakter. Dankzij de vele ramen hebben de patiënten een mooi uitzicht op de omgeving en veel daglicht. De één- en tweepersoonskamers bieden veel privacy en de polikliniek wordt naar nieuwe inzichten zo opgezet, dat de dokter naar de patiënt komt in plaats van andersom.

Het iProtect Security Management Systeem zal ervoor zorgen dat alle beveiligingscomponenten, zoals elektronische toegangscontrole, camerabewaking, intercom en de inbraaksystemen centraal kunnen worden beheerd. iWork koppelt het systeem met de bestaande HRM database, waardoor uitgifte en beheer van toegangsrechten voor medewerkers een stuk eenvoudiger wordt. Door systemen voor kledinguitgifte, lockers en printers te koppelen, kunnen de medewerkers gemakkelijk en gecontroleerd met behulp van hun toegangspas gebruik maken van de aanwezige faciliteiten.