Seceurtronics wordt certified partner van Keyprocessor

Seceurtronics wordt certified partner van Keyprocessor

Seceurtronics Security Systems is Certified Partner geworden van Keyprocessor. Seceurtronics, een ISO9001 en BORG gecertificeerd technisch Beveiligingsbedrijf, ontwerpt, implementeert en onderhoudt op maat gesneden technische beveiligingssystemen.

De jarenlange succesvolle samenwerking van Seceurtronics en Keyprocessor heeft nu geresulteerd in een nieuw partnerschap. “Wij zien dit partnerschap tussen Keyprocessor en Seceurtronics als een bezegeling van een langdurige en succesvolle relatie. Wij zien dan ook uit naar de gezamenlijke toekomstige successen”, zegt Pascal Heuker of Hoek, algemeen directeur van Seceurtronics.

“Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander en samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan”, zegt Gert van den Hoek, algemeen directeur van Keyprocessor. Gecertificeerde partners krijgen de beschikking over een scala aan voordelen waaronder een digitaal educatief en prestatiegericht trainingsprogramma, gerichte salestools, technische & sales support, marketingondersteuning en toegang tot periodieke events waarbij ontwikkeling in de breedste zin van het woord centraal staat.