Bedrijfsnieuws

EVVA_Xesar30

EVVA introduceert Xesar 3.0 tijdens Security Essen 2018

EVVA introduceert tijdens de vakbeurs Security Essen de nieuwe update Xesar 3.0, waarvoor een volledig nieuwe systeemstructuur is ontwikkeld. Dankzij de nieuwe software kunnen gebruikers van Xesar eenvoudig de controle houden op een hoog veiligheidsniveau met een maximale flexibiliteit.

Lees meer ▶
EVVA_marchegg

Oostenrijkse gemeente Marchegg vertrouwt op AirKey van EVVA

De Oostenrijkse gemeente Marchegg maakt voor de toegangscontrole op het gemeentehuis gebruik van het sluitsysteem AirKey van EVVA. Het systeem wordt ook toegepast voor toegang tot de technische dienst van de gemeente, verschillende scholen en de brandweer.

Lees meer ▶
EVVA_Serge SpolspoelLR

Serge Spolspoel nieuwe directeur EVVA Nederland

Serge Spolspoel is benoemd tot directeur van EVVA Nederland als opvolger van Charél Nijhuis. De in België geboren Spolspoel (51) is sinds juli 2008 al directeur van de EVVA-vestiging in België.

Lees meer ▶
EVVA_Salzburg

Binnenstad Salzburg beveiligd met MCS van EVVA

Het autoverkeer werd al in 2010 bijna volledig verbannen uit de binnenstad van de Oostenrijkse stad Salzburg. Op diverse punten zorgen automatische en vast geïnstalleerde pollers (inzinkbare palen) voor vermindering van de verkeersdruk. Sinds 2015 wordt hierbij een beroep gedaan op MCS van EVVA dat ervoor zorgt dat alleen nog bevoegde diensten toegang krijgen.

Lees meer ▶
EVVA_Xesar- en AirKey-Partnerevent2015

Grote belangstelling bij Xesar- en AirKey Partnerevent in Ouderkerk aan de Amstel

In juni vonden voor EVVA-Elektronica-Partners lezingen plaats over Xesar en AirKey. In de aangename omgeving van het plaatsje Ouderkerk aan de Amstel werden de elektronische toegangssystemen Xesar en AirKey van EVVA gepresenteerd en werd antwoord gegeven op vele vragen.

Lees meer ▶

EVVA Nederland viert dertigjarig bestaan

EVVA Nederland heeft op 16 september haar dertigjarige bestaan gevierd. Eveneens werd het tienjarige distributeurschap van SALTO voor de Nederlandse markt als distributeur gevierd met een succesvol OpenHuis met diverse acties, presentaties en workshops en met als basis een rondleiding door het bedrijf waarbij alle processen van dichtbij konden worden gevolgd.

Lees meer ▶