Bedrijfsnieuws

Milestone_platinumpartner

Milestone Platinum Technology Partner status voor Hanwha Techwin

Milestone Systems heeft aan Hanwha Techwin de status van Platinum Technology Partner toegekend. In het Technology Partner Program werkt Milestone nauw samen met een groot aantal toonaangevende fabrikanten van onder meer bewakingscamera’s. Het programma moet ertoe leiden dat eindgebruikers hun videobewakingssystemen zo optimaal mogelijk benutten.

Lees meer ▶
Hanwha_showroom554

Nieuwe showroom in Europees hoofdkantoor Hanwha Techwin

Hanwha Techwin heeft onlangs een nieuw Europees hoofdkantoor geopend in Chertsey (Engeland). Hier is een speciale Wisenet showroom ingericht, waar onder meer demonstraties zijn te volgen van de nieuwe Wisenet X ‘extreme performance’ cameraserie, de 4K Wisenet P en Wisenet Q camera’s.

Lees meer ▶

Hanwha Group verwerft aandelen Samsung Techwin

De meerderheidsaandeelhouders van Samsung Techwin, waaronder Samsung Electronics, Samsung C&T en andere onderdelen van de Samsung Group, hebben een overeenkomst getekend over de verkoop van hun aandelen in Samsung Techwin aan de Hanwha Group uit Zuid-Korea. Door de overeenkomst verwerft de Hanwha Group een belang van 32,4 procent in Samsung Techwin.

Lees meer ▶
AgentVI_Savvi

Integratie analysesoftware Agent VI in netwerkcamera’s Samsung Techwin

Agent Video Intelligence (Agent VI) en Samsung Techwin hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het integreren van de software van Agent VI op netwerkcamera’s van Samsung Techwin.

Lees meer ▶
Mr Jong Wan Lim

Nieuwe CEO Samsung Techwin

Jong Wan Lim is benoemd tot Managing Director van Samsung Techwin Europe Ltd. Voor zijn benoeming werkte hij 26 jaar voor de Samsung Group als projectleider in nieuwe bedrijven. Jong Wan Lim leidde ook het team voor Samsung Techwin DACH, CIS en Oost-Europa.

Lees meer ▶
Samsung_FOV Calculator

Samsung Techwin ontwikkelt Online Product Tools Updater

Samsung Techwin heeft een Online Product Tools Updater ontwikkeld voor consultants, installateurs en systeemintegrators. De Online Updater zorgt ervoor dat klanten en derde partijen altijd toegang hebben tot de meest actuele versies van uiteenlopende producten voor systeemontwerp en productenvergelijking en -selectie, systeemconfiguratie, administratie en management.

Lees meer ▶
Samsung_SNH-1011_FS(Lamp)

Samenwerking Samsung Techwin en IProNet met Video Surveillance as a Service

De professionele beveiligingsdivisie van Samsung Techwin en IProNet Sistemas gaan samenwerken aan de ontwikkeling van een geïntegreerde oplossing met Video Surveillance as a Service (VSaaS).

Lees meer ▶