Security-categorie: Evenementbeveiliging

IDIS_AIbox2

IDIS ontwikkelt mobiele terreinbeveiliging met cameratoezicht voor veilige evenementen

De Camera Secured Site by IDIS kan helpen bij het reguleren van bezoekersaantallen en menigtes op tijdelijke evenementenlocaties. Voor evenementen zoals kermissen en braderieën waarbij het publiek doorstroomt en geen tickets hoeft te kopen, geldt dat er maximaal 1 persoon per 10 vierkante meter oppervlakte is toegestaan.

Lees meer ▶
SCN

Service Centrale Nederland ontwikkelt mobiele meldkamer voor evenementenbeveiliging

Om nog meer te kunnen inspelen op de wensen van klanten en de steeds veranderende vraag rondom beveiliging heeft Service Centrale Nederland een mobiele meldkamer ontwikkeld. Deze beschikt over vele faciliteiten op gebied van security en kan als ruimte worden ingezet voor overleg tijdens evenementen.

Lees meer ▶
TSC_nieuwpand

RTL vernieuwt contract met TSC Crowd Management

RTL heeft na een aanbestedingsprocedure een raamovereenkomst gesloten met TSC Crowd Management. TSC werkte al meerdere jaren voor de live entertainment tak van RTL en is aanwezig bij een groot deel van de voor het bedrijf geproduceerde televisieprogramma’s. Sinds 4 december 2017 is TSC verantwoordelijk voor de beveiliging van de kantoren van RTL Nederland, Studio 21 en alle evenementen van Live Entertainment.

Lees meer ▶

Vier nieuwe projectleiders bij TSC Crowd Management

TSC Crowd Management heeft vier nieuwe projectleiders aangesteld. Na het succesvol voltooien van een traineeship in mei konden vier medewerkers doorstromen in deze functie.

Lees meer ▶
fortas_magisch-maastricht554

Fortas beveiligingspartner Magisch Maastricht

De stichting Winterevents Maastricht heeft Fortas gekozen als beveiligingspartner voor Magisch Maastricht op het Vrijthof. Eerder dit jaar beveiligde Fortas ook al evenementen als de zomerconcerten van André Rieu en de 11devande11de.

Lees meer ▶
Securitas_vierdaagse

Vijfhonderd beveiligers ingezet voor honderdste Vierdaagse Nijmegen

Tussen 19 en 22 juli dragen vijfhonderd beveiligers van Securitas zorg voor de veiligheid rondom het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar verwacht de organisatie extra drukte. Vanwege de honderdste Vierdaagse is het aantal deelnemers eenmalig verhoogd naar vijftigduizend wandelaars.

Lees meer ▶
Trigion_Special_Olympics_logo

Trigion beveiligt Special Olympics Nationale Spelen 2016

Trigion waakt samen met zusterbedrijf Traffic Support over de (verkeers)veiligheid van sporters, begeleiders, vrijwilligers en supporters tijdens de Nationale Spelen. Dit is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking dat dit weekend plaatsvindt.

Lees meer ▶
G4S_Luchtmachtdagen

Bijdrage G4S Direct aan veilige Luchtmachtdagen

Zeker 280.000 bezoekers hebben op 10 en 11 juni de Luchtmachtdagen op Vliegbasis Leeuwarden bezocht. Naast spectaculaire luchtvaartshows konden bezoekers onder andere de nieuwe Joint Strike Fighter (JSF) bekijken en diverse rondleidingen volgen.

Lees meer ▶
TSC_AmsterdamRai

TSC Crowd Management nieuwe flexpartner RAI Amsterdam

TSC Crowd Management en RAI Amsterdam hebben een meerjarige overeenkomst gesloten op het gebied van safety en security. Safety en security vormt een onderdeel van de facilitaire diensten binnen de RAI.

Lees meer ▶
TSC_SAIL2015

SAIL Amsterdam kiest voor TSC Crowd Management

De Stichting SAIL Amsterdam en TSC Crowd Management hebben op 13 mei een samenwerkingsovereenkomst getekend inzake alle veiligheids-en servicediensten tijdens de 2015 editie van SAIL Amsterdam.

Lees meer ▶
G4S_Homeless-World-Cup-2015

G4S partner Homeless World Cup Amsterdam 2015

G4S is partner van de Homeless World Cup Amsterdam 2015. De Homeless World Cup is het wereldkampioenschap straatvoetbal voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen. Verspreid over zeventig landen krijgen ruim negenhonderd spelers de unieke kans om hun eigen land te vertegenwoordigen op een wereldkampioenschap.

Lees meer ▶
G4S_hooliganapp

G4S app houdt hooligans uit stadion

Met de nieuwe Voetbalwet is het makkelijker geworden om hooligans uit stadions te weren. De uitvoering van de wet is echter niet zo eenvoudig. Rechters vinden het te ver gaan als overlastveroorzakers zich elke wedstrijd op het politiebureau moeten melden als bewijs dat zij niet in het stadion zijn. Met innovatieve technologie, ontwikkeld door G4S, is dat ook niet meer nodig.

Lees meer ▶
Remvox_RV2

Remvox audio-interventie maakt meteen ingrijpen mogelijk bij zien camerabeelden

Door het plaatsen van een draadloos werkende speaker op beveiligingscamera’s wordt het mogelijk om meteen in te grijpen bij geweld op straat, inbraken en diefstallen, vandalisme of noodsituaties bij drukke evenementen. Beveiligers en organisatoren kunnen daders, slachtoffers of grote groepen mensen direct live toespreken en zo schade en letsel voorkomen.

Lees meer ▶
TSC_nieuwekleding

Nieuwe uniformen voor TSC Crowd Management

TSC Crowd Management heeft afgelopen maand nieuwe uniformen in gebruik genomen. Inmiddels zijn alle medewerkers werkzaam in de nieuwe kleding.

Lees meer ▶
Tedas_IVO-trailer_Arena

IVO-Trailer voor mobiele videosurveillance

Tedas biedt met de IVO-Trailer een oplossing voor mobiele videosurveillance voor tijdelijk cameratoezicht die direct inzetbaar is bij calamiteiten en onmisbaar daar waar tijdelijke observatie nodig is. De IVO-Trailer past achter iedere auto die de mogelijkheid heeft een ongeremd gewicht te trekken van 750 kilogram. De IVO-trailer is door één persoon in een handomdraai op te zetten, waardoor het systeem snel en efficiënt inzetbaar is.

Lees meer ▶