Bedrijfsnieuws

Carrier_aritech

Aritech nieuwe naam van Interlogix

De merknaam Aritech is wereldwijd opnieuw gelanceerd. Aritech vervangt Interlogix als het nieuwe merk voor commerciële en residentiële inbraakbeveiligingssystemen, geïntegreerde toegangscontrole- en video-oplossingen.

Lees meer ▶
Carrier-Listed-NYSE

Carrier verder als onafhankelijk en beursgenoteerd bedrijf na afscheiding van UTC

Carrier Global Corporation gaat na de afscheiding van United Technologies Corporation nu definitief verder als onafhankelijk en beursgenoteerd bedrijf. Begin deze maand is de aandelenhandel van start gegaan op de New York Stock Exchange met het symbool ‘CARR’.

Lees meer ▶
SL_UTC_550

UTC Fire & Security demonstreert platformen UltraSync en ActiveSense tijdens SecurityLIVE 2018

UTC Fire & Security toont tijdens SecurityLIVE 2018 in Den Bosch de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van brandbeveiliging, toegangstechniek, CCTV, inbraaksignalering en online services. Op de stand worden de platformen UltraSync en ActiveSense gedemonstreerd.

Lees meer ▶
utc_lent_lr

Integratie centraal tijdens Access4U evenement UTC Fire & Security

De ‘Next Step Integration’ was het centrale thema van het Access4U evenement van UTC Fire & Security op 20 september in Fort Lent bij Nijmegen. Tijdens de drukbezochte dag werd de vooruitgang op het vlak van integratie toegelicht en werden in verschillende interactieve sessies uiteenlopende toepassingsmogelijkheden gepresenteerd.

Lees meer ▶
UTC_AirSense_image550

Kidde AirSense Technology – Safety Alert

Kidde AirSense heeft twee firmwareproblemen ontdekt die er bij bepaalde aspiratie detectie systemen toe kunnen leiden dat een storing in de laserkop niet wordt gemeld en/of die kunnen resulteren in een geleidelijke afname van de gevoeligheid. Aangezien de systemen een cruciale rol vervullen in kritieke veiligheidssystemen, wordt momenteel een verplicht herstelprogramma uitgevoerd gericht op oplossing van genoemde problemen.

Lees meer ▶
UTC_proexprAmersfoort1

UTC Fire & Security opent derde Pro Express servicepunt

In navolging van de shops in Capelle a/d IJssel en Weert, heeft UTC Fire & Security donderdag haar derde Nederlandse Pro Express servicepunt geopend in Amersfoort. UTC Fire & Security Pro Express biedt professionele installateurs van beveiligingssystemen via haar Europees netwerk van servicepunten een vlotte toegang tot een select assortiment van hoogwaardige beveiligingsproducten.

Lees meer ▶
UTC_Proespresso_classroom

ProEspressO On Tour in teken van PIRcam in combinatie met ATS Advanced

UTC hield op 19 en 20 november in respectievelijk Zwolle en Amsterdam twee bijeenkomsten in het kader van ProEspressO On Tour. Deze stonden deze keer volledig in het teken van de PIRcam in combinatie met de ATS Advanced. Na een uitgebreid ontbijtbuffet met konden de bezoekers zich laten informeren over de PIRcam-kit 1, ATS1238 en TX2344-03-1.

Lees meer ▶
Interlogix_UltraHighSpeed

Interlogix neemt Ultra High Speed over

Interlogix heeft het portfolio op het gebied van inbraakbeveiliging uitgebreid met de overname van Ultra High Speed (UHS) van het Australische bedrijf Hills Limited.

Lees meer ▶
UTC_classroom

ProEspressO Tour UTC Global Security Products

UTC Global Security Products organiseerde in februari de ProEspresso Tour 2014 in Weert, Amsterdam, Nuland, Zwolle en Capelle a/d IJssel. De Tour stond volledig in het teken van de video-IP oplossingen in de praktijk.

Lees meer ▶

UTC neemt GE Security over voor 1,8 miljard

Het Amerikaanse industriële conglomeraat United Technologies (UTC) neemt voor 1,82 miljard dollar General Electric Security over. UTC is het moederbedrijf van onder andere Chubb Varel en Ajax Chubb Brandbeveiliging. GE Security stond al enige tijd in de ‘etalage’. Het bedrijf is met 4700 medewerkers actief in 26 landen. De overname wordt definitief na goedkeuring door mededingingsautoriteiten.

Lees meer ▶